İçeriğe atla

Verileriniz kime görünür

Bir konuşmada yazılan, o konuşmanın üyesi olmayana görünmez. Mesaj, tepki ve dosya yalnız mevcut üyelere görünür.

  • Arama yalnız üyesi olduğunuz konuşmalarda çalışır.
  • Gönderilmemiş bir dosya eki 24 saat sonra tamamen silinir.
  • Dosya indirme bağlantısı 15 dakika geçerlidir ve üyelik kapısından geçer.
  • Hesabınızın silinmesini istediğinizde birebir mesajlarınız silinir; grup mesajlarınız "Silinmiş kullanıcı" adıyla kalır.