Hesabınızı silmek
Adımlar
- Üst menüde Hesap sayfasını açın.
- Hesabı sil bölümünde e-posta adresinizi yazın.
- Hesabı Kalıcı Olarak Sil'e basın.
Birebir mesajlarınız ve bir mesaja bağlamadığınız dosyalarınız silinir; grup mesajlarınız "Silinmiş kullanıcı" adıyla kalır. İşlem geri alınamaz.
Parolanızı hatırlamıyorsanız önce parolanızı sıfırlayın.